Tule meille töihin!

Retta Isännöinnin visiona on olla Suomen asiakaskeskeisin isännöitsijäpalveluiden tuottaja ja kehittäjä. Huolehdimme ja johdamme taloyhtiöitä yhdessä hallitusten kanssa heidän tavoitteidensa mukaisesti varmistaen taloyhtiön taloudellisen arvon säilymisen, sen kehityksen ja asukkaiden arjen sujumisen. Toimimme Suomessa noin 700 kiinteistöalan asiantuntijan voimin ja meillä on yli 40 toimistoa eri puolilla Suomea.

Haluamme joukkoomme positiivisia ja innostuneita kiinteistöalan osaajia, joille asiakaslähtöinen toimintatapa, aito kiinnostus kiinteistöalaa kohtaan sekä halu kehittää ja kehittyä ovat tärkeitä. Meillä työskennellään monipuolisissa kiinteistöalan asiantuntijatehtävissä eri puolilla Suomea, mm. isännöitsijänä, teknisenä isännöitsijänä, kiinteistösihteerinä, asiakaspalveluneuvojana sekä kirjanpitäjänä. Tarjoamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi henkilöstöllemme koulutusta ja valmennusta, valtakunnallisen yrityksen yhtenäiset työkalut ja toimintatavat sekä ison talon henkilöstöedut.

Tarjoamme harjoittelupaikkoja mm. kiinteistöalan ja taloushallinnon opintoja suorittaville opiskelijoille ja meillä työskentelee jatkuvasti harjoittelijoita ympäri Suomen. Pyrimme siihen, että suurin osa harjoittelijoistamme myös työllistyy meille harjoittelun päätteeksi.

KATSO TYÖPAIKAT

Avoin hakemus

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole kokemustasi ja osaamistasi vastaavia avoimia tehtäviä, voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä mikäli kiinnostustasi ja osaamistasi vastaava tehtävä löytyy. Kun täytät tiedot lomakkeelle huolellisesti liitetiedostoineen, autat meitä tutustumaan sinuun paremmin jo rekrytointiprosessin alkumetrillä.
täytä hakemus

Harjoittelupaikat

Tarjoamme harjoittelupaikkoja kiinteistöalan opintoja suorittaville opiskelijoille. Pyrimme siihen, että suurin osa harjoittelijoistamme myös työllistyy meille harjoittelun päätteeksi. Kerrothan hakemuksessasi myös tarkemmin opinnoistasi sekä mille ajanjaksolle harjoittelupaikkaa haet. Olemme sinuun yhtedessä mikäli sinulle sopiva harjoittelupaikka löytyy.
hae paikkaa