JOBBA HOS OSS

Disponentbranschen förnyas ständigt och står inför en pensionsvåg. Därför finns det gott om jobb för kunniga personer även i framtiden!

Vi söker ständigt personer som är intresserade av att utveckla både de egna färdigheterna och hela branschen. Vi söker bland annat disponenter, fastighetssekreterare och bokförare. Hos Retta Isännöinti betonas förmåga att arbeta självständigt, en positiv inställning till kundservice, stresstålighet och organisationsförmåga samt samarbetsförmåga och -vilja.

Vi erbjuder varierande och självständiga arbetsuppgifter inom fastighetsförvaltning i Finlands största disponentföretag. Vi lär upp dig i dina uppgifter och erbjuder utbildning efter dina behov samt personalförmåner som bara ett stort företag kan tillhandahålla.

JOBBA HOS OSS

Realia Isännöintis personal i siffror

 • 700
  specialister
 • 45
  kontor
 • 98 %
  fast anställda
 • 57 %
  kvinnor

Öppen ansökan

Om vi för närvarande inte har några lediga jobb som motsvarar din erfarenhet och kompetens kan du även skicka en öppen ansökan till oss. Vi kontaktar dig om det finns ett jobb som motsvarar dina intressen och färdigheter. Genom att fylla i uppgifterna på blanketten noggrant och bifoga bilagor hjälper du oss att lära känna dig bättre redan i början av rekryteringsprocessen.
fyll i ansökan

Praktikplatser

Vi erbjuder praktikplatser till studerande inom fastighetsbranschen. Vi strävar efter att merparten av våra praktikanter också ska få jobb hos oss efter praktiken. Berätta i ansökan även mer om dina studier och för vilken tidsperiod du söker praktikplats. Vi kontaktar dig om det finns en lämplig praktikplats för dig.
ansök