Retta Isännöinti yrityksenä

Asiakasodotusten ylittäminen ja kiinteistöjen arvon kehittäminen ohjaavat Retta Isännöinnin toimintaa 

Retta Isännöinti on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme yli 40 paikkakunnalla Suomessa 700 asiantuntijan voimin. Erilaisia taloyhtiöitä palveluidemme piirissä on noin 6 700 pitäen sisällään noin 150 000 kotia ja yli 400 000 asukasta. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta sekä enemmän asiantuntijuutta, kokemusta ja resursseja taloyhtiön käyttöön.

Enemmän ostovoimaa tehokkaiden palveluhankintojen ansiosta

Retta Isännöinti on osa Retta Group Oy:tä, joka on asunto- ja toimitilaomaisuuden hallintaan erikoistunut asiantuntijakonserni. Meiltä löytyvät saman katon alta monipuolinen osaaminen asunto- ja vuokravälityspalveluihin sekä kiinteistöalan suurasiakkaiden tarvitsemiin erityispalveluihin.

Olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme tarvitsemat palvelut, kuten korjauspalvelut, jätehuollon, siivouspalvelut ja kiinteistöhuollon valmiiksi Hankintapalvelussamme, ja suurien volyymien ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat. Hankintapalvelu on asiakkaillemme maksuton.

Haluamme tarjota alan parhaan asiakaskokemuksen

Mittaamme asiakkaidemme saamaa palvelua jatkuvasti. Teemme säännöllisesti  toimenpiteitä tarjotaksemme alan parhaan asiakaskokemuksen. Lisäksi mittaamme myös asiakkaidemme yleistä tyytyväisyyttä isännöintipalveluihimme.

 

Koska haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta ja luotettavaa isännöintipalvelua, Retta Isännöinnillä on ISA-yritysauktorisointi. ISA-auktorisoidut yritykset ovat sitoutuneet isännöinnin eettisiin ohjeisiin ja niihin liittyviin valvonta- ja kurinpitomenettelyihin. Lisäksi heidän on täytettävä ISA:n asettamat muut laatuvaatimukset sekä toteutettava yrityksen ISA-auditointi määräajoin.

 

 

 

 

Retta on Green Building Council Finlandin kumppanijäsen 2021. Lue lisää