Retta Isännöinti, Turku (ent. Isännöinti-Saarto)

Toimiston yhteystiedot

Uudenmaankatu 6 a 1, 20500 Turku
Puh. 
010 228 4000
Toimiston aukioloajat: 
arkisin klo 9.00 – 12.00
Sähköposti: 
asiakaspalvelu@retta.fi

Keskitetty asiakaspalvelu 

Asiakaspalvelun aukioloaika: ma-to 9-18, pe 9-16.  

Huomioithan toimiston erilliset aukioloajat. Toimiston aukioloaika: ma-to 9.00 - 12.00. Sovi tapaamisaika ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai omaan isännöitsijääsi. 

Asiakaspalvelumme palvelee sinua muun muassa seuraavissa asioissa: ilmoitukset, tilaukset, vuorovaraukset, laskutuksen ja maksusuorituksien selvitykset sekä sähköisen asioinnin kirjautumisongelmat.  

Isännöitsijämme ovat koulutettuja ja kokeneita asiantuntijoita, jotka huolehtivat, että taloyhtiön hallitukset saavat tarpeelliset tiedot sekä asiantuntijat käyttöönsä. Lisäksi isännöitsijät pitävät huolen, että taloyhtiöiden päätökset tehdään lakia noudattaen. Retta Isännöinti Turku auttaa taloyhtiön strategian luomisessa, sekä sen pohjalta tehtävien toimenpiteiden ottamista käytäntöön.  

Toimistomme palvelee asunto- ja kiinteistöyhtiöitä asiantuntevasti ja asiakaslähtöisesti. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta ja luotettavaa isännöintiä monen vuoden kokemuksella. Palveluksessasi on kokeneiden ja koulutettujen ammattilaisten tiimi. Ota yhteyttä isännöitsijääsi soittamalla tai lähettämällä sähköpostia toimistolle. 

Sähköiset lomakkeet:

Muuttoilmoitus
Häiriöilmoitus
Isännöitsijäntodistus
Muutostyöilmoitus

Toimistomme asiantuntijat

Jan Lindros, isännöitsijä
Kari Lähde, isännöitsijä
Heidi Karhu, yksikönpäällikkö
Tuomas Lehtisalo (RI), tekninen isännöitsijä
Linda Fröberg (RI), tekninen isännöitsijä
Petri Luotola, tekninen isännöitsijä