Muuta taloyhtiösi kulut säästöiksi

 

Rettan Hankinta on toimialan laajin hankintaorganisaatio, joka etsii ja neuvottelee taloyhtiöllesi parhaat sopimukset taloyhtiön palveluhankinnoista. Me tunnistamme taloyhtiösi mahdollisuudet säästöihin niin pienissä kuin isoissakin hankinnoissa. Parhaimmillaan taloyhtiösi voi hankintasopimuksia tehostamalla yltää yli 25 prosentin säästöihin.

Mielestämme taloyhtiösi ansaitsee nopeimmat, tehokkaimmat ja kustannuksiltaan edullisimmat palvelusopimukset, ja siksi haluammekin auttaa taloyhtiötänne muuttamaan palveluhankinnoista koostuvat kulut säästöiksi mm. seuraavin keinoin: 

 

Kustannustehokkaat palvelut   

Voimme tarjota taloyhtiösi käyttöön yli 10 000 kiinteistön ostovoiman. Saavutamme keskitetyillä ja suunnitelmallisilla palvelukilpailutuksilla merkittäviä kustannussäästöjä esimerkiksi taloyhtiön hissi-, vaihtomatto- ja vakutuuspalveluissa. Säästöt käyttö- ja huoltokustannuksissa ovat parhaimmillaan isommat, kuin mitä isännöintipalvelu vuoden aikana taloyhtiöllenne maksaa. 

 

Uudenlaiset ansaintamahdollisuudet

Taloyhtiönne voi ansaita avullamme myös lisätuloja täysin uudella tavalla. 5G-tukiasemien hallinnointipalvelu  yhteistyössä Digitan kanssa voi tuoda taloyhtiöllenne sijainnista riippuen jopa 1000–4000 euron vuokratulot vuodessa. Tarjoamme myös kiinteistöveron erityistarkastuspalvelua,  jonka tarkoituksena on löytää taloyhtiönne verotuksesta säästöpotentiaalia. Saatavia voi olla kertynyt jopa tuhansien eurojen edestä.

 

Ota alla olevan lomakkeen kautta yhteyttä, niin me laskemme taloyhtiöllenne potentiaaliset säästöt. Tämä ei sido taloyhtiötänne vielä mihinkään:

 

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön yhteystietoineen sähköpostitse osoitteeseen tarjoukset@retta.fi ja olemme sinuun suoraan yhteydessä.

 

Läpinäkyvää, eettistä ja nykyaikaista hankintapalvelua taloyhtiösi parhaaksi

Edellytämme valitsemiltamme palveluntuottajilta korkeaa laatua, toimitusvarmuutta ja taloudellista vakautta. Kilpailuprosessimme ovat läpinäkyviä, ja yhteistyökumppanimme noudattavat Rettan eettisiä ohjeita ja kestävän kehityksen periaatteita.

Rettan Hankinta huolehtii myös siitä, että palvelutoimittajat toimivat lakien ja asetusten mukaan. Palvelusopimukset tallennetaan sähköiseen järjestelmään, jossa niitä on helppo tarkastella. Löydämme paikkakuntasi parhaat tekijät ja tuemme näin puitesopimusten kautta kotiseutusi talouskasvua. Voit luottaa siihen, että taloyhtiönne arkea pyörittävät osaavat ja ammattitaitoiset ihmiset.