Retta Isännöinti, Helsinki, Vuorikatu 5

Toimiston yhteystiedot

Vuorikatu 5 A, 00100 Helsinki
Puh. 
010 228 4000
Toimiston aukioloajat: 
ma-pe 9.00 - 15.00
Puhelinpalvelu: 
ma- to 9:00-16.30 ja pe 9:00-16:00
Sähköposti: 
asiakaspalvelu@retta.fi

OmaRetta on palvelukanava asumisen asioittesi hoitoon, jossa voit hoitaa asiasi nopeasti itsepalveluna. Palvelusta voit kätevästi tilata asiakirjoja, päivittää osoitetietosi, tehdä vikailmoituksia huollolle tai muutostyöilmoituksen remonttia varten, tarkastella omia maksutietojasi ja taloyhtiön pöytäkirjoja.

VikailmoitusVikailmoitus
Vikailmoituksella voit ilmoittaa huoltotoimia vaativista ongelmista. Kiireellisistä vahingoista, kuten vesivahingosta, tulee olla välittömästi puhelimitse yhteydessä huoltoyhtiön päivystykseen. Tee vikailmoitus >

 

Asiakirjojen tilaaminenAsiakirjojen tilaus
Tilaa asiakirjat, kuten isännöitsijätodistus, yhtiöjärjestys tai ote talonkirjasta kätevästi suoraan palvelusta ja maksa ostoksesi verkkopankkitunnuksilla tai laskulla. Tilaa asiakirjoja >

 

MaksutiedotOmat maksutiedot
Palvelusta näet kaikki omaan taloyhtiöösi liittyvät laskutustietosi, oli kyse vastikemaksuista, käyttökorvauksista tai vesilaskuista. Tarkastele maksutietoja >

 

VuoronvarausVuoronvaraukset
Lähetä varauspyyntö taloyhtiösi autopaikasta, saunasta tai muusta tilasta. 
Tee varauspyyntö >

 

Keskitetty asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun aukioloaika: ma-to 9.00-16.30 ja pe 9.00-16.00.  Puheluhinnat. Katso myös asiakaspalvelun usein kysytyt kysymykset.

Huomioithan toimiston erilliset aukioloajat. Toimiston aukioloaika: ma-pe 9.00 - 15.00, muina ajankohtina toimisto auki sovittaessa.

Pääkaupunkiseudun asiakaspalvelu palvelee sinua muun muassa seuraavissa asioissa: 
ilmoitukset, tilaukset, vuorovaraukset, laskutuksen ja maksusuorituksien selvitykset sekä sähköisen asioinnin kirjautumisongelmat.

Retta Isännöinti Oy on vahva paikallinen toimija myös Helsingissä ja toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Vuorikatu 5:ssä. Henkilöstöllämme on pitkäaikainen kokemus ja osaaminen vaativista asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnistä. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ammattitaitoista ja laadukasta isännöintipalvelua sekä suuren yrityksen asiakasedut. Toimistomme on auktorisoitu ja auditoitu (ISA) isännöintitoimisto.

Lue lisää palveluistamme koostetusti - isännöinti Helsinki >

Ota yhteyttä isännöitsijääsi soittamalla tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluun.

Toimistomme asiantuntijat

Max Liljestrand, yksikönpäällikkö
Anders Friberg, isännöitsijä
Kari Ristivehmas, isännöitsijä
Pentti Rouvali, isännöitsijä
Mika Talvitie, isännöitsijä
Harri Manninen, isännöitsijä
Timo Eloholma, isännöitsijä
Mika Erkkilä, isännöitsijä
Tomi Parkkali, isännöitsijä
Anne Keränen, isännöitsijä
Mika Huisman, isännöitsijä