Palvelumme asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille

Me pidämme huolta taloyhtiöstänne. Tarjoamme isännöintipalveluita taloyhtiösi kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. Retta Isännöinnin asiakkaana saat enemmän asiantuntijuutta, kokemusta ja resursseja taloyhtiösi käyttöön. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä sekä vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä.

Retta Isännöinnin isännöitsijä on kiinteistöalan ammattilainen, joka huolehtii kiinteistöstäsi pitkäjänteisesti kiinteistön iän ja erityispiirteet huomioiden. Isännöitsijämme vastaavat päivittäisellä toiminnallaan  taloyhtiön asukkaiden asuinmukavuuden parantamisesta, kiinteistön kunnosta huolehtimisesta sekä kiinteistön arvon säilyttämisestä. Isännöitsijämme tekee tiiviisti yhteistyötä taloyhtiön hallituksen sekä taloyhtiön muiden palveluntarjoajien kanssa. 

Isännöitsijän tehtävänä on huolehtia monista eri osa-alueista: talon teknisestä hoidosta kuten huollon, kunnossapidon ja korjausten järjestämisestä yhdessä huoltoyhtiön ja muiden kumppaneiden kanssa, kiinteistön talouden johtamisesta, seurannasta ja hallinnasta kuten kirjanpidosta, budjetoinnista ja kilpailutuksista sekä juridisista tehtävistä kuten lakien ja asetusten noudattamisesta sekä erilaisista sopimuksista. Osaavat ja kokeneet Retta Isännöinnin isännöitsijät huolehtivat, että taloyhtiöstäsi pidetään hyvää huolta.

Kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä!

Löydä lähin toimistosi

Palvelemme suomalaisia taloyhtiötä Helsingistä Rovaniemelle. Löydä lähin isännöitsijäsi: