Rettan Hankinta muuttaa taloyhtiösi kulut säästöiksi

Rettan Hankinta tunnistaa taloyhtiösi mahdollisuudet säästöihin niin pienissä kuin isoissakin hankinnoissa. Emme häpeile olla puolestasi vaativia: taloyhtiösi ansaitsee nopeimmat, tehokkaimmat ja kustannuksiltaan edullisimmat palvelusopimukset!

Käyttö-, huolto- ja siivouskulut haukkaavat keskimäärin kolmanneksen taloyhtiön vuosibudjetista. Tyypillisiä hankintakohteita ovat saneeraukset, vaihtomatot, siivouspalvelut, hissien, viemäreiden ja ilmansuodattimien huoltopalvelut sekä tuholaistorjunta.

Rettan Hankinta on toimialan laajin hankintaorganisaatio, joka etsii ja neuvottelee taloyhtiöllesi parhaat sopimukset kaikista taloyhtiön palveluhankinnoista. 

Katso Rettan Hankinnan hankintajohtaja Yaron Nadbornikin video, jossa hän kertoo taloyhtiöiden säästö- ja ansaintamahdollisuuksista.

Käyttö-, huolto- ja siivouskuluista on mahdollista säästää tuhansia

Kun Rettan Hankinta pitää taloyhtiön puitesopimusten kustannustehokkuudesta huolen, vuosittaiset hankintakulut tippuvat keskimäärin kymmenen prosenttia. Parhaimmillaan taloyhtiösi voi hankintasopimuksia tehostamalla yltää yli 25 prosentin säästöihin.

Tavoitteemme on, että palveluhankintamme avulla taloyhtiösi säästää vuosittain ainakin saman summan, joka taloyhtiöltäsi kuluu isännöintipalveluihin – jopa enemmän. Kun taloyhtiösi hankintakulut pienenevät, myös yhtiövastike yleensä laskee.

Laajat hankintasopimukset tuovat taloyhtiöllesi volyymietua

Retta isännöi ja hallinnoi yhteensä noin 10 000 kiinteistöä ympäri Suomen. Suuri kiinteistömassa mahdollistaa sen, että voimme neuvotella saman hankintasopimuksen piiriin useita taloyhtiöitä. Keskitetyt puitesopimukset ovat kustannustehokkaita ja ne tuovat taloyhtiöllesi volyymietua.

Tunnistamme taloyhtiösi hankintatarpeet jo ennen kuin olet itsekään niistä tietoinen. Tämä johtuu siitä, että osaamme ennakoida taloyhtiöiden kausittaiset palvelutarpeet ja kilpailutamme sopimuksia säännöllisesti. Näin varmistamme hyvissä ajoin, että taloyhtiösi saa parhaat sopimukset ajankohtaisista hankinnoista, esimerkiksi lumitöistä tai nurmikkojen leikkaamisesta.

Lisäarvopalvelut kasvattavat taloyhtiön turvallisuutta ja tuovat säästöjä

Rettan Hankinnan lisäarvopalvelut ovat valmiiksi tuotteistettuja palveluita ja etuja, jotka sinun on halutessasi helppo ottaa käyttöön. Tarjoamamme lisäarvopalvelut sopivat niin pienille asunto-osakeyhtiöille kuin suurille kiinteistöyhtiöillekin.

Lisäarvopalvelut helpottavat kiinteistösi hallintaa ja tuottavat taloyhtiöllesi säästöjä. Parhaimmillaan ne voivat myös tuottaa taloyhtiöllesi lisätuloja.

5G-tukiasemien hallinnointipalvelu

Taloyhtiösi voi alueesta riippuen ansaita jopa 1 000–4 000 euroa vuodessa vuokraamalla kiinteistön katolta tuottamattomia neliöitä 5G-tukiaseman käyttöön. Yhteistyökumppanimme Digita Oy hoitaa 5G-asemien hallinnointipalvelun avaimet käteen -periaatteella.

Kiinteistöveron erityistarkastuspalvelu

Jopa kolmannes asunto-osakeyhtiöistä maksaa tietämättään liian korkeaa kiinteistöveroa. Kiinteistöveron erikoistarkastuksessa asiantuntija etsii taloyhtiösi verotuksesta säästöpotentiaalia, ja hakee tarvittaessa kiinteistöveron palautuksia verohallinnolta: saatavia voi olla kertynyt jopa kymmenien tuhansien eurojen edestä. Vuodesta 2022 alkaen hyvityksiä voidaan hakea takautuvasti kolmen vuoden ajalta.

Lisäarvopalvelutarjontamme kasvaa koko ajan. Lähiaikoina saat käyttöösi nämä asumisviihtyvyyttä ja -turvallisuutta lisäävät palvelut.

Läpinäkyvää, eettistä ja nykyaikaista hankintapalvelua taloyhtiösi parhaaksi

Edellytämme valitsemiltamme palveluntuottajilta korkeaa laatua, toimitusvarmuutta ja taloudellista vakautta. Kilpailuprosessimme ovat läpinäkyviä, ja yhteistyökumppanimme noudattavat Rettan eettisiä ohjeita ja kestävän kehityksen periaatteita.

Rettan Hankinta huolehtii myös siitä, että palvelutoimittajat toimivat lakien ja asetusten mukaan. Palvelusopimukset tallennetaan sähköiseen järjestelmään, jossa niitä on helppo tarkastella. Löydämme paikkakuntasi parhaat tekijät ja tuemme näin puitesopimusten kautta kotiseutusi talouskasvua. Voit luottaa siihen, että taloyhtiönne arkea pyörittävät osaavat ja ammattitaitoiset ihmiset.

Taloyhtiösi voi säästää tuhansia euroja ja ansaita jatkuvia tuloja. Ota yhteyttä tai kysy lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme, niin kerromme lisää!