Isännöinnin kilpailutus ja valinta – lataa maksuton opas

Asunto-osake on monen suomalaisen arvokkain omaisuus, ja siksi asuinkiinteistöstä huolehtiminen kannattaa antaa luotettaviin käsiin. Isännöintitoimiston valinta on yksi taloyhtiön hallituksen isoimpia ja tärkeimpiä päätöksiä. Isännöitsijä toimii sekä taloyhtiön operatiivisena johtajana että hallituksen oikeana kätenä. Hänen tehtävänään on huolehtia, että taloyhtiön arki sujuu ja kiinteistön markkina-arvo kehittyy suotuisasti. 

Isännöitsijän tehtävät taloyhtiön arjessa

Isännöitsijän toimenkuva on kehittynyt viime vuosina paljon ja isännöitsijän tehtävät ovat muuttunut taloyhtiön kirjanpitäjästä moniosaajaksi, jonka vastuulla on huolehtia asumisen palveluista ja kiinteistön arvon säilyttämisestä. Uudet lait ja säädökset asettavat lisää vastuita niin taloyhtiöille kuin isännöitsijöillekin. Tämän lisäksi suomalaisen rakennuskannan ikääntyminen, peruskorjaustarpeiden lisääntyminen ja vaatimukset energiatehokkuudessa tekevät toimivasta isännöinnistä taloyhtiöille entistäkin tärkeämpää. Isännöintitoimistosta on mahdollista saada isännöinnin peruspalveluiden lisäksi erilaisia räätälöityjä lisäpalveluja. Huomiota kannattaa kiinnittää myös isännöintitoimiston tarjoamiin sähköisiin palveluihin, jotka tuovat lisäarvoa helpottamalla ja nopeuttamalla asiointia ja taloyhtiön arkea. 

Taloyhtiön tarpeisiin sopiva isännöintitoimisto

Isännöintialalta löytyy paljon erilaisia toimijoita ja hallituksen tavoitteena on löytää isännöintitoimisto, joka pystyy vastaamaan parhaiten juuri oman taloyhtiön tahtotilaan ja tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Parhaan mahdollisen isännöintiyrityksen valintaan kannattaakin panostaa.

Tässä oppaassa käydään läpi isännöinnin kilpailutus ja valintaprosessia vaihe vaiheelta. Kerromme myös mitä kaikkea on otettava huomioon, kun tehdään isännöinnin kilpailutus ja mitkä ovat taloyhtiön ja isännöintitoimiston onnistuneen yhteistyön edellytykset ja mittarit.

Oppaan sisältö:

1. Isännöitsijä auttaa säilyttämään kiinteistön arvon
2. Mikä on isännöitsijän rooli taloyhtiön arjessa?
3. Mitä tulee huomioida, kun tehdään isännöinnin kilpailutus?
4. Onnistuneen yhteistyön avaimet

Lataa maksuton opas täyttämällä alla olevat tiedot

Lähetämme oppaan antamaasi sähköpostisoitteeseen. Halutessasi Retta Isännöinti on sinuun puhelimitse yhteydessä kartoittaakseen yhtiön nykytilan ja tarpeen.