Veli Huotari Retta Isännöinnin liiketoimintajohtajaksi

Retta Isännöinnin liiketoimintajohtajaksi ja Retta Group -konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Veli Huotari. Huotari siirtyy Retta Isännöintiin ASSA-Abloy -konserniin kuuluvan Certego Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä, ja hän aloittaa tehtävässään loppuvuoden aikana.

KTM Veli Huotari on nimitetty Retta Isännöinnin liiketoimintajohtajaksi ja Retta Isännöinnin emoyhtiö Retta Group -konsernin johtoryhmän jäseneksi. Huotari siirtyy Retta Isännöintiin Certego Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Aiemmin Huotari on työskennellyt erilaisissa liikkeenjohdon tehtävissä mm. ASSA Abloy:lla sekä SSAB:llä.

”Asunto-osakeyhtiöiden isännöintipalvelut ja Retta Isännöinti ovat erittäin keskeisessä asemassa koko Retta Group -konsernin kasvustrategiassa ja haluamme rakentaa Retta Isännöinnistä koko isännöintialan johtavan palveluyrityksen. Veli Huotari tulee isännöintiä lähellä olevalta toimialalta ja hänellä on laaja-alainen kokemus paitsi liiketoiminnan sekä asiantuntijapalveluiden johtamisesta myös integraatioista ja eri yrityskulttuurien yhdistämisestä. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Veli Huotarin Retta Isännöinnin liiketoimintajohtajaksi sekä osaksi Retta Group -konsernin johtoryhmää”, Retta Group Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl sanoo.

”Isännöintiala on isojen murrosten edessä, ja olen erittäin innostunut mahdollisuudesta päästä mukaan kehittämään Retta Isännöintiä. Uskon, että alan suurimpana toimijana meillä on mahdollisuus muovata koko toimialaa sekä tehdä suomalaisten asumisesta entistä vaivattomampaa. Tulemme jatkossa panostamaan entistä enemmän asiakas- ja työntekijäkokemukseen, jotka molemmat ovat aivan kriittisiä matkalla toimialan johtavaksi asiantuntijapalveluyritykseksi”, Veli Huotari sanoo.

Veli Huotari vastaa Retta Isännöinnin toiminnasta valtakunnallisesti ja raportoi Retta Group -konsernin toimitusjohtajalle.

Lisätiedot:

Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Retta Group Oy, puh. 040 833 5461
Veli Huotari, liiketoimintajohtaja, Retta Isännöinti Oy, puh. 040 509 5087

Retta Isännöinti on osa Retta Group -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Retta Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Retta Isännöinti ja Retta Management. Baltian liiketoiminnoista vastaa Ober-Haus sekä Ruotsin ja Norjan toiminnoista Hestia. Retta Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 139 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 1 900 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.rettagroup.fi www.rettaisannointi.fi