Retta Isännöinti vahvistaa liiketoimintaansa Turussa ostamalla Isännöinti-Saarto Oy:n

Pohjoismaiden suurimpaan kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoavaan Retta Group -konserniin kuuluva Retta Isännöinti on ostanut Isännöinti-Saarto Oy:n. Yrityskauppa on osa Retta Groupin ja sen tytäryhtiö Retta Isännöinnin kasvustrategiaa ja tukee Retta Isännöinnin tavoitetta toimia isännöintialan suunnannäyttäjänä.

Isännöinti-Saarto Oy on hyvämaineinen isännöintitoimisto, jonka juuret ulottuvat 1980-luvun puoliväliin. Yritys toimii Turun alueella, ja palvelee noin 60 asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä.

”Näen, että osana Retta Isännöintiä meillä on mahdollisuus olla toimialan uudistamisen etulinjassa. Asiakkaillamme on yrityskaupan myötä mahdollisuus saada käyttöönsä Suomen suurimman isännöintiasiantuntijaorganisaation asiantuntemus. Yrityskauppa on sekä henkilöstömme että asiakkaidemme kannalta positiivinen asia”, Isännöinti-Saarto Oy:n yksikönpäällikkö Pertti Satopää sanoo.

”Olen iloinen, että Isännöinti-Saarto Oy:n ammattilaiset tulevat osaksi isännöintiammattilaistemme joukkoa, ja kaupan myötä liiketoimintamme kasvu Turun alueella jatkuu. Toivotan koko Isännöinti-Saarron henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Rettaan”, Retta Isännöinnin liiketoimintajohtaja Veli Huotari sanoo.

Isännöinti-Saarto Oy jatkaa kaupan jälkeen toistaiseksi toimintaansa omana yhtiönä. Omistajanvaihdoksella ei ole vaikutusta voimassaoleviin asiakassopimuksiin.

Lisätiedot:
Veli Huotari, liiketoimintajohtaja, Retta Isännöinti Oy, puh 040 509 5087
Pertti Satopää, yksikönpäällikkö, Isännöinti-Saarto Oy, puh 040 550 4464