Retta Isännöinti vahvistaa liiketoimintaansa Kemin ja Keminmaan alueella ostamalla Rainto Oy:n

Pohjoismaiden suurimpaan kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoavaan Retta Group -konserniin kuuluva Retta Isännöinti on ostanut Kemissä ja Keminmaalla toimivan Rainto Oy:n. Yrityskauppa on osa Retta Groupin ja sen tytäryhtiö Retta Isännöinnin kasvustrategiaa ja tukee Retta Isännöinnin tavoitetta toimia isännöintialan suunnannäyttäjänä.

Rainto Oy on Keminmaalla ja Kemin alueella laadukkaita isännöintipalveluita tarjoava yritys, jonka isännöintiliiketoiminta on käynnistynyt vuonna 1995. Yritys palvelee noin 30 asunto-osakeyhtiötä.

”Koen yritykseni saavuttaneen vuosikymmenten aikana hyvän aseman isännöintialalla Kemin ja Keminmaan alueella. Voidakseni varmistaa niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaillemme hyvät ja entistäkin paremmiksi kehittyvät palvelut, halusin solmia kumppanuuden Retta Isännöinnin kanssa. Jatkossa meillä on yhdessä mahdollisuus tuoda ammattitaitoista isännöintipalvelua yhä useamman asiakkaan saataville”, Rainto Oy:n toimitusjohtaja Jukka Rainto sanoo.

”Olen iloinen, että Jukka Rainto tuo osaamisensa Retta Isännöintiin Kemin alueelle. Jukka siirtyy luotsaamaan Kemin ja Keminmaan alueen isännöintiliiketoimintaamme Retta Isännöinnissä. Yhteistyössä voimme entistä laajemmin tuoda myös Kemin alueen asiakkaille isännöinnin uusia toimintamalleja ja palveluja. Toivotan Jukan ja kiinteistösihteeri Mari Anttilan tervetulleeksi osaksi Retta Isännöinnin ammattitaitoista joukkoa.”, Retta Isännöinnin liiketoimintajohtaja Veli Huotari sanoo.

Retta Isännöinti on Meri-Lapin alueella ainoa yritys, jolla on tällä hetkellä AIT-tutkinnon ja Auktorisoitu isännöitsijä -pätevyyden suorittanutta isännöinnin henkilöstöä.

Rainto Oy jatkaa kaupan jälkeen toistaiseksi toimintaansa omana yhtiönä.
 

Lisätiedot:

Veli Huotari, liiketoimintajohtaja, Retta Isännöinti Oy, puh 040 509 5087
Jukka Rainto, toimitusjohtaja, Rainto Oy, puh 044 0696 035

 

Retta Isännöinti on osa Retta Group -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Retta Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Retta Isännöinti, Retta Management ja Arenna. Baltian liiketoiminnoista vastaa Ober-Haus sekä Ruotsin toiminnoista Hestia. Retta Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 134 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 2 000 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.rettagroup.fi www.rettaisannointi.fi