OmaRetta on taloyhtiön uusi sähköinen palvelukanava

Käy tutustumassa OmaRettaan osoitteessa omaretta.fi ja lue lisää palvelusta täällä www.rettaisannointi.fi/omaretta

OmaRetta on Retta Isännöinnin uusi palvelukanava asumisen asioiden hoitoon taloyhtiön hallituksen jäsenille, osakkaille ja asukkaille. Kaikki taloyhtiöön sekä asumiseen liittyvä tieto on saatavissa kootusti OmaRetta-palvelusta ajasta ja paikasta riippumatta.

Palvelun kautta asukas tai osakas voi hoitaa monia asumisen asioita kuten esimerkiksi tilata asiakirjoja, tehdä muuttoilmoituksen tai vaikkapa varata saunavuoron. Myös esimerkiksi muutostyöilmoituksen teko onnistuu OmaRettan kautta myöhemmin.

Hallituksen työtä OmaRetta helpottaa monella tavalla. Hallituksen kokousten pöytäkirjat arkistoituvat palveluun ja ne voi myös allekirjoittaa palvelussa sähköisesti. Palvelun kautta on myös helppo seurata esimerkiksi taloyhtiön taloutta. Esimerkiksi lämmityskulujen osuus taloyhtiön hoitokuluista on helppo tarkistaa palvelusta ja tieto esitetään lukujen lisäksi selkeänä grafiikkana.

OmaRetta-palvelu toimii niin mobiililaitteella kuin tietokoneella ajasta ja paikasta riippumatta.

OmaRetta otetaan käyttöön Retta Isännöinnin asiakkaille vaiheittain ja se tulee korvaamaan taloyhtiöiden aiemmat sähköiset asiointikanavat.

Käy tutustumassa OmaRettaan osoitteessa omaretta.fi.