Aktiiva Oy Isännöintipalvelu osaksi Retta Isännöintiä

Pohjoismaiden suurimpaan kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoavaan Retta Group -konserniin kuuluva Retta Isännöinti on ostanut Aktiiva Oy Isännöintipalvelun. Yrityskauppa on osa Retta Groupin ja sen tytäryhtiö Retta Isännöinnin kasvustrategiaa ja tukee Retta Isännöinnin tavoitetta toimia isännöintialan suunnannäyttäjänä.

Aktiiva Oy Isännöintipalvelu on Kuopion alueella laadukkaita isännöintipalveluita tarjoava yritys, jonka juuret ulottuvat 1990-luvun alkuun. Yritys palvelee noin 170 asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä.

”Kehittääksemme toimintaamme ja kyetäksemme vastaamaan kasvaviin asiakastarpeisiin entistä paremmin, tarvitsemme nykyistä leveämmät hartiat. Osana Retta Group -konsernia meillä on hyvät mahdollisuudet kehittää toimintaamme asiakkaidemme parhaaksi”, Aktiiva Oy Isännöintipalvelun yksikönpäällikkö Veijo Pirinen sanoo.

”Omalla kohdallani olen todennut jossain vaiheessa koittavan hetken, jolloin on aika luopua yrittäjyydestä, jotta yrityksen toiminta voi jatkua ja kehittyä uusin voimin. Olen todennut Retta Isännöinnin olevan tähän erinomainen valinta”, Pirinen jatkaa.

”Olen iloinen, että Aktiiva Oy Isännöintipalvelun osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta vahvistaa jo entisestään suurta isännöintiosaajiemme joukkoa. Kaupan myötä jalansijamme Kuopion alueella on vahva. Haluan toivottaa Veijon ja koko Aktiiva Oy Isännöintipalvelun henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi osaksi Retta Isännöintiä. Omistajanvaihdos ei vaikuta voimassaoleviin asiakassopimuksiin”, Retta Isännöinnin liiketoimintajohtaja Veli Huotari sanoo.

Aktiiva Oy Isännöintipalvelu jatkaa kaupan jälkeen toistaiseksi toimintaansa omana yhtiönä.

Lisätiedot:
Veli Huotari, liiketoimintajohtaja, Retta Isännöinti Oy, puh 040 509 5087
Veijo Pirinen, yksikönpäällikkö, Aktiiva Oy Isännöintipalvelu, puh 020 761 4592